Chińska Wołowina Z Brokułami

Chińska Wołowina Z Brokułami
Przepis chińska Wołowina z brokułami jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. To danie główne ma 294 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos sojowy kikkoman, końcówka polędwicy wołowej, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chińska Wołowina Z Brokułami, Chińska wołowina i brokuły, oraz Chińska Wołowina z brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłucz pokrojone paski mięsa z tyłu noża do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połącz skrobię kukurydzianą i wino ryżowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Wino RyżoweWino Ryżowe
3
Dodać mięso do skrobi kukurydzianej i mieszanki wina ryżowego i marynować przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Wino RyżoweWino Ryżowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Połącz sos sojowy Kikkoman i cukier. Zestaw aside.In w międzyczasie pokrój brokuły na małe różyczki, przecinając małe łodygi po przekątnej; Odrzuć dużą łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Rozgrzać olej w woku nad średnim płomieniem.Wymieszaj marynowaną wołowinę; mieszaj, aż zmieni kolor, ale tylko do połowy (pół koloru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodać cebulę i Kikkoman z mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Dodać brokuły i sos ostrygowy; zachować mieszając przez 5 minut lub aż gotowane; dodając również szczyptę sody oczyszczonej do brokułów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
8
Dodaj 1/4 szklanki wody i smażyć przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Podawać na ciepło.Zgłoś poprawkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn