Chińska Pieprzowa Fasolka Szparagowa
Chińska pieprzona fasolka szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 69 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Pieprzona Zielona Fasola, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Chińska Fasolka Szparagowa W Bufecie.
Instrukcje
W małej misce, używając DNA szklanki lub słoika, zmiażdż ziarna pieprzu na grubą miąższ. Wymieszać z kolendrą.
Rozgrzać olej w dużym woku lub patelni na średnim ogniu. Mieszać w fasoli, czosnek, brązowy cukier, chile pieprz, pieprz i kolendry. Smażyć przez 45 sekund.
Wlać wodę i przykryć do pary przez około 2 minuty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.