Chipsy Pita z salsą

Chipsy Pita z salsą
Chipsy Pita z Salsanem to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka guacamole, częściowo odtłuszczone Monterey jack, pita, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowe Chipsy Pita, Chipsy Pita Z Dipem Ogórkowym, oraz Cynamonowe Chipsy Pita.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło. Pokrój pita na pół, aby 2 rundy, stos, i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieść kliny pita na blasze do pieczenia i dusić na złoty kolor i chrupiące, 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Przenieść na talerz. Na wierzch z serem i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Magazyn