Chipsy Pita Z Grilla
Przepis Grill chipsy Pita może zaspokoić Amerykański głód w około 21 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 72 i kosztuje 2 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Mieszanka przypraw do grilla, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita, Chipsy Pita, oraz Serowe Chipsy Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz masło, przyprawy do grilla i sok z cytryny w małej misce.
Każdy chlebek pita podzielić na 2 rundy.
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
Umieść kliny na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szorstką stronę każdego klina umyj mieszanką masła.
Piec w 350 przez 15 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z piekarnika; przenieść do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel]()
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.