Chipotle Pico de Gallo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz chipotle chiles w sosie adobo, sok z limonki, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Chipotle Pico De Gallo, Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i Chipotle Creme, oraz Tacos rybne z kremowym sosem Chipotle i Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem frytek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać natychmiast z frytkami, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.