Chipotle-Glazurowane Kanapki Wieprzowe
Need a dairy free main course? Chipotle-Glazed wieprzowe kanapki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 314 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle hot sauce, jabłko granny smith, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Chipotle BBQ wieprzowe kanapki, Chipotle Schabowe Szkliwione, oraz Chipotle Orange Polane Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj 2 łyżki ostrego sosu, miód i cydr jabłkowy. Uszczelnij worek i delikatnie potrząśnij, aby pokryć. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Odcedzić, zastrzegając marynatę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodaj cebulę i jabłko; smażyć 6 do 8 minut lub do miękkości. Wymieszać w 1/4 łyżeczki ostrego sosu i soli.
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 10 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Gotować zarezerwowaną marynatę w małym rondlu 1 minutę.
Wieprzowinę cienko pokroić i ułożyć na dolnych połówkach bułek; na wierzch równomiernie wymieszać z cebulą i marynatą. Przykryć górną połówką rolek.