Slow-Cooker Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 356 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz pomidory w puszkach, paprykę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Chili, Chili Wolnoopalające, oraz Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem papryki, fasoli i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Ser
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin.
3
Wymieszać z papryką i fasolą. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; odkryć i gotować o 15 minut dłużej lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Fasola
4
Podawać z serem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.