Chili przetarty łosoś z cytrusową salsą-Odchudzany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc daj Chili przetartego łososia z cytrusową salsą-odchudzoną. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 38g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka krew pomarańcze, cebula, jicama, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Łosoś natarty Chili z salsą brzoskwiniową ananasową, Steki Z Chili I Salsa, oraz Łosoś Natarty Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Cebulę namoczyć w misce z bardzo zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Cukierki Peachie-o
2
W średniej misce ubij razem sok z limonki, miód, 2 łyżeczki oleju i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przyciąć górną i dolną część grejpfruta, aby odsłonić wewnętrzne owoce. Po krzywej owoców odciąć skórkę i biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Wytnij segmenty wolne od membrany i dodaj do opatrunku. Powtórz z pomarańczami. (Aby uzyskać pomoc w tym zakresie, zobacz nasze demo wideo segmentacji pomarańczy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Dodaj jalapeno, jicama, i świeża kolendra do mieszanki cytrusów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Jicama
6
Cebulę odcedzić i wymieszać równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Pozycja brojlerów pan około 6 cali od brojlerów i podgrzewać. Łososia lekko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
8
Wierzch ryby posypać proszkiem chili i doprawić solą do smaku. Ostrożnie połóż ryby, od strony skóry w dół, na gorącej patelni brojlerów. Smażyć ryby, aż tylko firmy i brązowy, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
9
Zdjąć patelnię z brojlerów; odstawić łososia na gorącej patelni, aby zakończyć gotowanie, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Podzielić rybę między talerze i podawać z salsą i tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.