Chile-Sałatka Z Kalafiora
Chile-kolce kalafior sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pasty anchois, czosnek w butelce, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chile-Doprawiona Margarita, Chile-Ryż Z Dodatkiem Przypraw, oraz Chile-Kolczaste Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i dobrze wymieszaj.
Kalafior parowy, przykryty, 1 1/2 minuty lub do chrupkiego-miękkiego. Kalafior opłukać pod zimną wodą; dobrze odcedzić.
Połączyć kalafior, rzodkiewki, i jalapeo w misce; wrzucić mieszaninę soku z cytryny.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Poema Cavan Extra Dry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.