Chile - czosnek orzeszki ziemne i przekąska Jicama

Chile - czosnek orzeszki ziemne i przekąska Jicama
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Chile-czosnek orzeszki ziemne i przekąska jicama może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 3G białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z kitschow.blogspot.com ma 1 fanów. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, Skórka z limonki, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jicama Slaw z orzeszkami ziemnymi, Sałatka Wigilijna Z Jicamą, Burakami, Pomarańczą I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Orzeszki Ziemne Chile dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Reserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn