Cherry Chipotle Chili
Przepis Cherry Chipotle Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 389 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wiśnie, chipotle chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chłodziarka Cherry-Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować indyka z solą i pieprzem, mieszając, aż rumiane, 5 do 10 protokół.
Dodaj marchew, cebulę i czosnek; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż marchew zmięknie, 3 do 5 minut. Wymieszać z chili w proszku.
Dodać pomidory, wiśnie, Chipotle, liście laurowe i 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu; gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż chili zgęstnieje, 10 do 15 protokół.
Dodać fasolę; gotować 2 protokół. Smak z sosem chipotle do smaku.
Usunąć liście laurowe. Podziel chili między 4 miseczki. Top każdy z 1 łyżka jogurtu i udekorować kolendry, w razie potrzeby, przed podaniem.
W porcji: 342 kalorie, 11 gramów tłuszczu, 2 gramy nasyconych, 45 gramów węglowodanów, 12 gramów błonnika, 21 gramów białka