Cherry Berry Bonanza Biscotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Cherry Berry Bonanza Biscotti spróbować. Ten przepis służy 24. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, minus 2 łyżki cukru granulowanego, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty czekoladowo-wiśniowe, Cherry Almond Biscotti, oraz Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem paper.In w misce dokładnie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier.
Dodaj nuts.In drugą miskę, ubić jajka.
Dodaj ekstrakt migdałowy i olej.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać, aż wszystko się połączy.
Dodaj jagody, następnie obróć na czystą powierzchnię i użyj rąk, aby uformować je w spójne ciasto. Będzie bardzo kruchy, ale powinien się połączyć.Podziel na pół i uformuj ciasto na płyty bezpośrednio na blasze do pieczenia. Płyty powinny być o 1 cal grubości, 6 cali długości i 3 cali w poprzek.
Piec płyty przez 25 minut.Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F.
Ostudzić na około 5 minut, a następnie przenieść do deski do krojenia i pokroić każdą płytę na 12 3/4 cala klinów. Ułóż kliny biszkoptów z powrotem na blasze do pieczenia i piecz w temperaturze 300 F przez około 22 minuty.
Niech ostygnie całkowicie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.