Chef John ' s Buffalo Chicken Dip
Chef John 's Buffalo Chicken Dip może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d' oeuvre. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. 1535 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ser, kurczak rożen, sos pieprzowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chef John ' s Caramel Chicken, Chef John ' s Peanut Curry Chicken, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Połączyć kurczaka, ser śmietankowy, ostry sos pieprzowy, 1/2 Puchar pieprz Jack ser, sos z sera pleśniowego, pokruszony ser pleśniowy, owoce morza przyprawy, i pieprz cayenne w dużej misce.
Przenieść mieszaninę kurczaka do 9-calowego okrągłego naczynia do pieczenia i posypać 2 łyżki sera pepper Jack.
Piec, aż lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i udekorować pieprzem cayenne.