Cheesy Potato Chowder
Cheesy Potato Chowder to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 54 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Cheesy Ham and Potato Chowder, Cheesy Potato Chowder, oraz Cheesy Ham and Potato Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-ćwiartowym holenderskim piekarniku umieść ziemniaki; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 10 do 15 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie.
Drenaż. Rezerwa 1 szklanka ziemniaków; powrót pozostałe ziemniaki do rondla. W małej misce rozgnieść ziemniaki widelcem; wrócić do rondla.
Wymieszać z bulionem, solą i pieprzem.
Dodać brokuły. Powrót do wrzenia; gotować bez przykrycia 4 minuty, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego.
W małej misce wymieszaj mąkę z mlekiem za pomocą trzepaczki drucianej, aż dobrze wymieszasz.
Dodaj mieszaninę mleka do mieszaniny ziemniaków, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Wymieszać z serem do rozpuszczenia i wygładzenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą; gotować do całkowitego ogrzania.
Aby służyć, zupa z kadzi do misek.