Cheesy Potato & Egg Patelnia
Cheesy Potato & Egg patelnia jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory w puszkach, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia z serem ziemniaczanym i boczkiem, Serowy stek i Patelnia ziemniaczana, oraz Serowa Smażona Szynka + Ziemniaczana Patelnia Śniadaniowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i cebulę; przykryć. Gotować od 16 do 18 min. lub do czasu, aż warzywa będą miękkie i złociste, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pomidorami.
Jajka zalać mieszanką warzywną. (Nie mieszać.) Przykryć; gotować od 12 do 14 min. albo do momentu złożenia jaj.
Top z serem i bazylią; gotować, pod przykryciem, 2 do 3 min. albo aż ser się rozpuści.