Cheeseburger Open-Face Sub
Cheeseburger z otwartą twarzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 597 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka ostrego cheddar, bułka tarta, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapka z szynką i jajkiem, Kanapka Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, oraz Open-Face Patty Melts.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. pokrój ciabattę na pół wzdłuż i poziomo, aby utworzyć 4 ćwiartki. Pokrój każdą ćwiartkę na pół w poprzek, aby utworzyć 8 równych kawałków.
Rozgrzać czosnek w oleju na średnim ogniu 5 minut.
Na każdym kawałku chleba rozłóż czosnek i olej; zawiń Bochenek w folię i piecz 10 minut. Rozpakuj i piec 5 minut dłużej. Rozgrzej brojlery do wysokiej temperatury.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni.
Dodać cebulę, szczyptę soli, dużą szczyptę cukru i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 30 protokół.
Wymieszać wołowinę, karmelizowaną cebulę, ketchup, Worcestershire, bułkę tartą, 1 łyżeczkę soli, czarny pieprz i jajko, aż do całkowitego połączenia.
Rozłóż mieszaninę mięsa na kromki chleba. Broil aż do całkowitego ugotowania, a mięso osiągnęło temperaturę wewnętrzną 165 stopni F, 25 do 30 minut. W ciągu ostatnich kilku minut, top z serem i niech stopić.
Podawać z dodatkami i przyprawami obok.