Cheddar Makaron Mielona Wołowina Zapiekanka

Cheddar Makaron Mielona Wołowina Zapiekanka
Cheddar Macaroni zapiekanka z mielonej wołowiny może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory w puszkach, liście oregano, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny Z Makaronem, Zapiekanka z mielonej wołowiny i cheddaru - 7 punktów, oraz Southwest Ground Beef Zapiekanka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Brązowe mięso w dużej patelni nonstick; odcedzić. Wymieszać pomidory i oregano; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. W międzyczasie przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
MasłoMasło
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do mieszanki mięsnej dodać przygotowany obiad; dobrze wymieszać. Łyżka do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia; top z cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec 10 min. albo dopóki cheddar się nie stopi i zapiekanka się nie podgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn