Cheddar-i-kukurydza łyżka chleb
Ten przepis służy 25 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka żółtek, ziaren kukurydzy, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Cheddar-Boczek Łyżka Chleb, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.posmaruj 2-quart souffl dish.
Umieść mąkę kukurydzianą w dużej misce. W małej misce, ubić proszek do pieczenia, cayenne i sól. Doprowadzić mleko tylko na wolnym ogniu; trzepaczka do mąki kukurydzianej, aż będzie gładka.
Ubijamy maślankę, kukurydzę, masło, żółtka, natkę pietruszki i mieszankę proszku do pieczenia.
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj białka, aż utrzymają sztywne szczyty. Delikatnie złożyć białka i 1/2 szklanki Cheddar do mieszanki mąki kukurydzianej.
Przełożyć do suflet i posypać pozostałą 1/2 szklanki Cheddar.
Piec do góry jest złoty brąz i łyżka chleb jest ustawiony wokół krawędzi, ale jeszcze lekko jiggly w centrum, 35 do 40 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.