Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Ceviche Perlita może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1527 kalorii, 83g białka, oraz 108 g tłuszczu. Jest to drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Mieszanka serrano chile, pomidory winogronowe, okoń morski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć ryby i 2 łyżki. każdy z limonki i soku z cytryny. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny i do 6, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić ryby w durszlaku, odrzucając soki i dodać do mieszaniny oliwy z oliwek. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
4
Dodaj marynowane jalapeos, cebulę, pomidory, ogórek, oliwki, ser, serrano i kolendrę. Obrać awokado, pokroić w 1/2 cala. kostki i wrzucić delikatnie z pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny; dodać do miski i wrzucić ceviche delikatnie i dokładnie. Doprawić do smaku solą i pozostałą 1 łyżką. sok z limonki.