Ceviche Perlita

Ceviche Perlita
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Ceviche Perlita może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 1527 kalorii, 83g białka, oraz 108 g tłuszczu. Jest to drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Mieszanka serrano chile, pomidory winogronowe, okoń morski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć ryby i 2 łyżki. każdy z limonki i soku z cytryny. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny i do 6, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RybyRyby
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie wymieszaj oliwę z oliwek, oregano (najpierw przetrzyj między dłońmi, jeśli drobinki są duże) i marynowany sok jalapeo w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić ryby w durszlaku, odrzucając soki i dodać do mieszaniny oliwy z oliwek. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Dodaj marynowane jalapeos, cebulę, pomidory, ogórek, oliwki, ser, serrano i kolendrę. Obrać awokado, pokroić w 1/2 cala. kostki i wrzucić delikatnie z pozostałą 1 łyżką. sok z cytryny; dodać do miski i wrzucić ceviche delikatnie i dokładnie. Doprawić do smaku solą i pozostałą 1 łyżką. sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
OgórekOgórek
PomidorPomidor
AwokadoAwokado
SerSer
OliwkiOliwki
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać z chipsami tortilla i gorącym sosem chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS

Składniki

1jędrne-dojrzałe awokadojędrne-dojrzałe awokado1dla każdego.Meksykański gorący sos chile, taki jak CholulaMeksykański gorący sos chile, taki jak Cholula1dla każdego.Gruba sól koszerna do smakuGruba sól koszerna do smaku1ogórek, obrany, zaszczepiony i pokrojony w 1/4 cala. kostkiogórek, obrany, zaszczepiony i pokrojony w 1/4 cala. kostki851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki bardzo drobno pokruszonego sera cotija (twardy ser meksykański) lub sera feta (o1/2 szklanki bardzo drobno pokruszonego sera cotija (twardy ser meksykański) lub sera feta (o23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowe lub 1 średni jędrny dojrzały pomidor, pokrojony w 1/4 cala. kostkipomidory winogronowe lub 1 średni jędrny dojrzały pomidor, pokrojony w 1/4 cala. kostki1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oliwki zielone bez pestek (najlepiej nie solone w occie; jeśli są, przed użyciem spłucz wodą), drobno posiekaneoliwki zielone bez pestek (najlepiej nie solone w occie; jeśli są, przed użyciem spłucz wodą), drobno posiekane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z limonkiświeży sok z limonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oregano, najlepiej Meksykańskiesuszone oregano, najlepiej Meksykańskie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok ze słoika pokrojonych marynowanych jalapeños (czasami oznaczonychsok ze słoika pokrojonych marynowanych jalapeños (czasami oznaczonych3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bardzo świeży bez kości, bez skóry halibut lub okoń morski, pokrojony w 1/4 cala. do 1/2 cala. pokrojone w kostkębardzo świeży bez kości, bez skóry halibut lub okoń morski, pokrojony w 1/4 cala. do 1/2 cala. pokrojone w kostkę1serrano chile, mieloneserrano chile, mielone1dla każdego.Grube chipsy tortillaGrube chipsy tortilla11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodka biała cebula, drobno posiekanasłodka biała cebula, drobno posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn