Ceviche

Ceviche wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 10,28 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1101 kalorii, 103g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1578 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka cebuli, pomidorów, chipsów tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
W niereaktywnym naczyniu żaroodpornym, Pyrex lub ceramicznym, umieść rybę, cebulę, pomidory, chili, sól, Tabasco i oregano. Przykryć sokiem z limonki i cytryny.
Pozostaw przykryte lodówką na godzinę, a następnie wymieszaj, upewniając się, że więcej ryb zostanie narażonych na kwaśne soki z limonki i cytryny.
Odstawić na kilka godzin, dając czas na smaki do mieszania. Podczas procesu marynowania ryby zmienią kolor z różowoszarego i przezroczystego na bielszy i nieprzezroczysty.
Podawać z posiekaną kolendrą i plastrami awokado z podgrzewanymi tortillami na ceviche tacos lub z chipsami tortilla.