Cevapi (kiełbaski mięsne i cebulowe z południowo-wschodniej Europy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj cevapi (Południowo-Wschodnioeuropejskie kiełbaski mięsne i cebulowe). Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 36g białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną jagnięcinę, świeżo czosnek, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cevapi (Grillowane Kiełbaski Serbskie), Polewa cebulowa do kiełbas, oraz Kiełbaski z szybkim sosem cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ręcznie wołowinę, jagnięcinę, cebulę, czosnek, paprykę, sól, pieprz i sodę oczyszczoną, aż do całkowitego połączenia.
Uformuj mieszaninę mięsa na kiełbasy o średnicy 3/4 cala.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Kiełbasy Grill na średnim ogniu bezpośrednim aż dobrze rumiane ze wszystkich stron i po prostu gotowane przez, O 8 minut w sumie.
Wyjąć na tacę lub talerze, odstawić na 5 minut, a następnie podawać natychmiast.