Centrum Zabawek Plażowych

Centrum Zabawek Plażowych
Centrum zabawek plażowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $11.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2758 kalorii, 28g białka, oraz 177 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czekoladę, mleczną czekoladę, masło kakaowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kakao można śledzić to danie główne z BB poniedziałki: ciasteczka kakaowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Centrum Luau, Ciasto Majowe, oraz Świeży Owoc Centralny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Utwórz podstawę: użyj elastycznych aluminiowych pasków lub bardzo dużego pierścienia do ciasta, aby utworzyć podstawę. Podstawa, którą wykonałem miała 19 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2
Umieść go na powierzchni wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1
Zwiń 35-calowy kawałek pergaminu w stożek, który ma dolną średnicę 2 1/2 cala i zwęża się do punktu. Zamknij taśmę. Ten kawałek będzie podtrzymywał formę, więc upewnij się, że jest wystarczająco długa i wystarczająco gruba, aby podtrzymać centralny element, który tworzysz. Ustaw stożek na końcu i wypełnij gorzką czekoladą. Gdy jest pełny, odwrócić stożek nad miską czekolady pozwalając nadmiar czekolady do przepływu z powrotem do miski. Zakręć stożkiem, aby czekolada wewnątrz była równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zaczynamy. Gdy czekolada ustawi, powtórz ten krok jeszcze kilka razy. Chcesz, aby stożek był wytrzymały, ponieważ reszta centralnego elementu będzie spoczywać na tym stożku. Pozostawić stożek czekolady, aby ustawić aż twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Usunąć pergamin. Użyj gorącego noża, aby przyciąć podstawę stożka, aby była płaska. Następnie użyj noża, aby uszkodzić dno stożka i podstawę. Chcesz, aby był nieco teksturowany, aby stanowił lepsze uszczelnienie podstawy. Użyj hartowanej czekolady, aby przykleić słupek do podstawy. Ustaw go dobrze, abyś mógł oprzeć formowaną czekoladę na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Zrób wiadra, ryby, rozgwiazdy, homary i skorupy: Wskazówka: zmieniaj formy za pomocą białych, ciemnych i mlecznych czekoladek, aby uczynić bardziej interesującą ozdobę. Użyj chochli, aby wypełnić formę czekoladą. Kiedy jest pełny, opróżnij go do miski czekolady. Wnętrze formy powinno być równomiernie pokryte czekoladą. Wytrzyj krawędź Formy do czysta z boku miski i umieść ją do góry nogami na stojaku z drutu umieszczonym nad blachą do pieczenia. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut zeskrobać krawędź nożem do parkowania. Gdy czekolada ustawia, kurczy się lub chowa się z boków formy. Czysta krawędź uchroni ją przed przywieraniem i pękaniem, gdy się kurczy. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby pomóc czekoladzie stwardnieć. Unmold. Powtórz z dowolną liczbą form muszli lub ryb. Aby kwiaty i liście: użyj pędzla, aby nałożyć kolor na wnętrze każdego kwiatu i formy liści, gdzie jesteś zainspirowany do tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
ChochlaChochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść białą czekoladę w Kornecie i użyj jej do wypełnienia każdej z pomalowanych form. Dotknij formy na powierzchni, aby pomóc pęcherzykom powietrza uciec. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut zeskrobać krawędź nożem do parkowania. Gdy czekolada ustawia, kurczy się lub chowa się z boków formy. Czysta krawędź uchroni ją przed przywieraniem i pękaniem, gdy się kurczy. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby pomóc czekoladzie stwardnieć. Unmold. Powtórz z dowolną liczbą kwiatów i liści. Jeśli używasz aerografu, po prostu umieść kilka kropli koloru w pojemniku aerografu i udekoruj formowane przedmioty, gdy jesteś zainspirowany. Jeśli chcesz pomalować formowane kawałki czekolady, wymieszaj kilka łyżek masła kakaowego z niewielką ilością sproszkowanego koloru spożywczego. Łatwiej będzie, jeśli użyjesz Maszyny do jogurtu do przechowywania i podgrzewania farb. Użyj pędzla, aby pomalować każdy element, nakładając kolor tam, gdzie jesteś zainspirowany. Możesz również nałożyć kolor bezpośrednio na formę przed napełnieniem jej czekoladą. Działa to szczególnie dobrze dla kwiatów czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Zrób wodorosty i trawę morską: zrób 2 kornety i napełnij 1 hartowaną ciemną czekoladą, a drugą hartowaną białą czekoladą. Użyj ciemnej czekolady, aby narysować wodorosty na arkuszu pergaminu. Powtórz tę samą technikę, używając białej czekolady, aby losowo pomalować ciemną czekoladę. Użyj tej samej techniki, aby narysować trawę morską. Gdy czekolada ustawi, usunąć pergamin. Zrób słońce: użyj szpatułki przesuniętej, aby rozprowadzić warstwę hartowanej białej czekolady o grubości 1/4 cala na arkuszu octanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Niech czekolada ustawić lekko. Użyj noża do parowania, aby wyciąć czekoladę w kształcie gwiazdy lub słońca. Ten, który zrobiłem, miał około 11 cali średnicy. Gdy czekolada jest ustawiona, odklej octan. Pomaluj dekorację jako inspirację. Zrób loki czekoladowe: użyj bloku białej czekolady. Pociągnij obieraczkę do warzyw za krawędź, aby stworzyć czekoladowe loki. Użyj loków do dekoracji podstawy centralnego i ciast. Montaż: użyj gorącego ostrego noża szefa kuchni lub małego okrągłego noża, aby wyciąć otwór w każdym wiadrze plażowym, aby można go było umieścić w słupie podporowym. Aby to zrobić, podgrzej nóż lub nóż pod bardzo gorącą wodą i wytrzyj do sucha. Jeśli masz palnik, możesz go również użyć do podgrzania metalu. Trzymaj ostrze noża z boku czekolady, gdzie chcesz wykonać cięcie. Nie naciskaj noża / noża, bo czekolada pęknie. Pozwól, aby ciepło metalu "przecięło" czekoladę, topiąc ją. Użyj więcej czekolady, aby przykleić słońce / gwiazdę do górnej części słupa wsparcia. Ułóż resztę dekoracji jako inspirację do tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Blow TorchBlow Torch
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn