Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną

Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną
Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. Mieszanka kawałka mięsa wieprzowego, marchew, wino ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Celofanowa Sałatka z makaronem i warzywami, Jak gotować: szklana (celofanowa) sałatka z makaronem, oraz Kurczak - Sałatka Z Makaronem Celofanowym Z Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę wzdłuż ziarna na długie paski o szerokości od 1,5 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
2
Usunąć i wyrzucić wszelkie ścięgna, ale nie przyciąć tłuszczu.
3
Przenieść wieprzowinę do dużej zamykanej plastikowej torby. Wymieszaj pozostałe składniki wieprzowe w małej misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj do wieprzowiny i obrócić do płaszcza, a następnie wycisnąć worek, aby wyeliminować jak najwięcej powietrza i uszczelnić. Marynować wieprzowinę, schłodzoną, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 2
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. umieść 1/2 cala wody w 13-przez 9-calowej patelni do pieczenia i umieść metalowy stojak na górze patelni (stojak nie powinien dotykać wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynaty, i zorganizować paski wieprzowe 1 cal od siebie na stojaku. Piec w piekarniku 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie, doprowadzić marynatę do wrzenia w rondlu 1-quart, a następnie gotować 1 minutę (marynata może wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Posmaruj obie strony wieprzowiny marynatą i piecz jeszcze 10 minut. Obficie szczotkować obie strony wieprzowiny z marynatą ponownie i piec, fastrygowanie 2 lub 3 razy, 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
10
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204° i piecz wieprzowinę, aż paski będą mahoniowe i karmelizowane na krawędziach, 10 do 15 minut więcej (wieprzowina powinna smażyć się łącznie około 50 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Zmiksuj wszystkie składniki dressingu w blenderze, aż będą gładkie. Przed użyciem wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Makaron namoczyć w zimnej wodzie, aby przykryć do giętkości, około 15 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Makaron przeciąć na pół nożycami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Fasolę gotować w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie krucha, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przenieś za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując płyn do gotowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SkimmerSkimmer
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
5
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
6
Powrót Bean gotowania płynu do wrzenia, a następnie gotować makaron, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Odcedzić makaron w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
8
Ponownie odcedzić makaron, następnie rozłożyć na papierowych ręcznikach i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Pokrój tyle wieprzowiny, ile chcesz do sałatki przez ziarno na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WieprzowinaWieprzowina
2
Wrzucić makaron z 1/4 szklanki dressing w misce. Wrzucić długą fasolę z 2 łyżkami sosu w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ułóż wieprzowinę, makaron, fasolę i pozostałe składniki sałatki na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
FasolaFasola
WieprzowinaWieprzowina
4
Mżawka z odrobiną opatrunku i podawać pozostały opatrunek z boku.
5
Uwagi kucharzy: polędwiczki wieprzowe można zastąpić tyłkiem wieprzowym. Opatrunek można wykonać 1 dzień wcześniej. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. Intensywność smaku zanika, gdy wieprzowina jest krojona, więc pokroić w razie potrzeby. Mięso wieprzowe nieosłonięte, zawinięte w folię i schłodzone, do 3 dni lub zamrożone, szczelnie owinięte w folię i umieszczone w szczelnie zamkniętej plastikowej torbie, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Boston ButtBoston Butt
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Składniki

227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)bardzo cienki makaron z fasolą (znany również jako celofan, szkło lub makaron z fasolą mung)2cienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 calacienkie marchewki pokrojone w zapałki o grubości 1/8 cala1ogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 calaogórek bez pestek (Zwykle owinięty plastikiem; około 1 lb), połów wzdłuż i pokrojony po przekątnej o grubości 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane świeże małe liście bazyliiluźno zapakowane świeże małe liście bazylii1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowane świeże liście kolendryluźno pakowane świeże liście kolendry11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekany obrany świeży imbirdrobno posiekany obrany świeży imbir32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno starty obrany świeży imbirdrobno starty obrany świeży imbir1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście świeżej miętyluźno zapakowane liście świeżej mięty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeChińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałkiChińska długa fasola (1 pęczek) lub fasola szparagowa, przycięta i pokrojona na 3-calowe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół1łyżka czerwony ocet winnyświeże jalapeño chile, sadzone i mieloneświeże jalapeño chile, sadzone i mielone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1jędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojonejędrne-dojrzałe mango, obrane, pestki i cienko pokrojone454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarnakawałek mięsa wieprzowego bez kości (łopatka), połówka wzdłuż ziarna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChińskie wino ryżowe lub sakeChińskie wino ryżowe lub sake1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1bunchszalotki pokrojone w zapałkiszalotki pokrojone w zapałki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z orzeszków ziemnych lub roślinnyolej z orzeszków ziemnych lub roślinny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn