Cedrowy Filet Ze Świeżego Łososia Z Przyprawami Żurawiny
Cedrowy filet ze świeżego łososia z przyprawami żurawiny to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, skórka pomarańczowa, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać craisins można śledzić to danie główne z Craisin Bułeczki Z Białą Czekoladą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś deski cedrowej ze świeżym sosem szczawiowym, Cedr-Desked Monkfish with Fire-palone i Puttanesca Relish, oraz Cedrowe ogony homara z wędzonym kukurydzą smakiem Chile dla podobnych receptur.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.