Cały czarny bas z imbirem i szalotki
Cały czarny bas z imbirem i szalotki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sos sojowy, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. umieść naczynie do pieczenia w patelni.
Ryby opłukać i osuszyć, a następnie wcierać do środka i na zewnątrz solą.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i posypać paskami scallion (biały i bladozielony) i imbirem.
Wymieszać sos sojowy z cukrem, aż cukier się rozpuści, a następnie zalać rybą.
Dodaj wystarczająco dużo wrzącej gorącej wody do pieczenia patelni, aby dotrzeć do połowy strony naczynia do pieczenia. Przesmaruj dużą warstwę folii o dużej wytrzymałości, następnie folię namiotową (naoliwioną stroną w dół) nad rybą i szczelnie zamknij wokół patelni do pieczenia. Ostrożnie przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 30 do 35 protokół.
Podczas gdy ryba piecze, pokroić tyle zieleni scallion po przekątnej w bardzo cienkie plasterki, aby zmierzyć 1/2 szklanki (reszta rezerwy do innego użytku).
Tuż przed podaniem zdjąć folię z ryb i posypać zielenią szalotki.
Podgrzewaj wok na dużym ogniu, aż natychmiast odparuje koralik wody.
Wlać olej po stronie woka, a następnie przechylić wok, aby zawirować olej, stronę powlekania i podgrzać aż do dymienia.
Zdjąć z ognia i natychmiast wlać olej na zielenie scallion i ryby.
Ryby można przygotować (ale nie gotować na parze) 6 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.