Cawl (Tradycyjny Walijski Rosół)
Cawl (tradycyjny walijski rosół) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 115 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pietruszkę, wodę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj A la Welsh cawl (gotowana zupa z jagnięciny i warzyw), Welsh Rarebit I, oraz Walijskie Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku.
Włożyć goleń wołowy i dusić 1 1/2 godziny.
Niech ostygnie na noc. Wyjąć mięso, odciąć chrząstkę i pokroić mięso na średniej wielkości kawałki; odstawić na bok. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni materiału lub przecedzić przez drobne sito.
Odstawić zapas do ogrzania i doprowadzić do wrzenia.
Dodać cebulę, marchew i brukiew. Doprawić solą i pieprzem. Dusić przez 1 godzinę.
Dodać ziemniaki i dusić do miękkości, 15 do 20 protokół. Wymieszaj pory, kapustę, pietruszkę i zarezerwowane mięso. Dusić 10 minut, lub aż kapusta będzie miękka.