Carpaccio Z Cukinii
Carpaccio z cukinii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Jeśli masz bagietkę, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio z surowej cukinii.
Instrukcje
Używając ostrej obieraczki do warzyw, ogol cukinię wzdłuż, tworząc bardzo cienkie plasterki. Odrzuć pierwszy plaster, który jest bardzo ciemnozielona skóra. Ułóż plastry na talerzu, nakładając plastry.
W małym słoiku lub misce umieść sok z cytryny, oliwę z oliwek, tymianek, sól i pieprz. Przykryć i dobrze wstrząsnąć lub ubijać, aby zmiksować.
Wlać mieszaninę równomiernie na plastry cukinii. Odstawić na co najmniej 15 minut lub do godziny.
Używaj obieraczki do warzyw, aby ogolić cienkie plastry parmezanu na cukinii i podawać z plastrami bagietki.