Carpaccio Piemontese
Carpaccio Piemontese wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 4,92 zł za porcję. To danie główne ma 668 kalorii, 33g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rukoli, sok z cytryny, trufli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Carpaccio Z Ośmiornicy, Carpaccio Z Grzybów, oraz Carpaccio Z Dziczyzny.
Instrukcje
Umieścić pokrojoną wołowinę między arkuszami olejowanej folii aluminiowej i Funt je młotkiem do mięsa lub innym odpowiednim instrumentem, aż będą cienkie.
Polej wołowinę na chłodnych talerzach.
z rukolą. Pieczarki cienko pokroić i ułożyć wokół talerza.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, wycisnąć cytrynę i udekorować odłamkami Parmigiano. Posypać wiórkami z białej trufli i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z winem Barbaresco.