Carmelitas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Carmelitas spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Przepis ten zachwycił 399 osób. Udaj się do sklepu i odebrać sos karmelowy, soda oczyszczona, kokos, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Carmelitas, Carmelitas, oraz Carmelitas.
Instrukcje
Przygotuj piekarnik i patelnię: Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj 9x13-calową patelnię do pieczenia i wyłóż pergaminem, pozostawiając zwis na długich bokach patelni (pozwoli to później podnieść pręty z patelni).
Dodać warstwę bazową i par piec: w dużej misce, wymieszać mąkę, owies, kokos, i brązowy cukier. Wymieszaj sodę oczyszczoną i sól koszerną, a następnie roztopione masło, aż mieszanina zostanie równomiernie zwilżona masłem.
Rozprowadzić mieszaninę na dnie przygotowanej patelni i mocno docisnąć do równomiernej warstwy.
Piec przez około 12 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć, a wierzch jest po prostu złoty.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut.
Dodaj wierzchnią warstwę: gdy podstawa jest jeszcze ciepła (ale nie gorąca) posyp kawałki czekolady równomiernie na upieczonej podstawie.
Polać sosem karmelowym i rozprowadzić równą warstwą.
Mąkę, owies i kokos wymieszać w misce i równomiernie posypać wierzchnią warstwą sosu karmelowego. Lekko nacisnąć opuszkami palców lub szpatułką, aby upewnić się, że górna warstwa kończy się zwilżona przez karmel po upieczeniu.
Piec przez dodatkowe 25 minut. Karmel powinien bąbelkować, a górna warstwa suchego owsa i kokosa powinna wchłonąć wszelkie dodatkowe masło i uzyskać złoty kolor.
Wyjąć karmelity z piekarnika i ostudzić na stelażu przez 15 minut.
Używając noża lub skrobaka, zdobądź carmelitas, naciskając mocno, ale nie do końca. Całkowicie ostudzić przed wyciągnięciem z patelni i przecięciem na całej długości. Resztki prętów należy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez kilka dni.