Caramel-Macchiato Tiramisu Parfaits
Przepis Caramel-Macchiato Tiramisu Parfaits jest gotowy w około 4 godziny i 2 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 10. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Mieszanka mocnej kawy maxwell house, ciasta funta, Cool whip® bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Caramel-Macchiato Tiramisu Parfaits, {Chudy} karmelowe lody Macchiato z domową karmelową mżawką, oraz Mrożone karmelowe macchiato.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w mleku.
Dodać suchy budyń wymieszać; ubić 1 min. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Wymieszać kawę i karmel aż do wymieszania.
Połowę kostek ciasta umieścić w 10 szklankach parfait; skropić połową mieszanki kawy. Przykryć połową mieszanki twarogu, a następnie 1/3 startej czekolady. Powtarzam.
Top z pozostałym chłodnym batem i czekoladą. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.