Capón de ahuyama (nadziewany Squash lub Dynia)
Capón de Ahuyama (Nadziewane Squash lub dynia) może być tylko przystawką, której szukasz. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 993 kalorie, 36g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. 133 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz achiote, kukurydzę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa), Kapon pieczony z cytryną i tymiankiem, oraz Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby.
Instrukcje
Odetnij koniec łodygi od każdego squasha. Za pomocą łyżki wyjmij nasiona i miąższ ze środka i wyrzuć.
Wytnij cienki plasterek z dolnego końca każdego squasha, aby utworzyć równą powierzchnię. Zagłębienia doprawiamy solą i pieprzem.Dynie gotować w wodzie, aż miąższ będzie miękki.
Spuścić wodę i ustawić dynie aside.In dużą patelnię podsmażyć na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać wołowinę i podsmażyć, o 10 protokół.
Dodać bulion, hogao, sól i pieprz i gotować, o 5 protokół. Wymieszaj kminek i achiote i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać kukurydzę, ser i ryż do mieszanki wołowiny. Wymieszać, aby połączyć.Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. włóż farsz do zagłębień do squasha.
Nadziewane dynie umieścić w naczyniu do pieczenia pokrytym folią.