Caponata-cukinia nadziewana
Caponata nadziewane cukinia może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 160 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kapary, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, oraz Cukinia Faszerowana.
Instrukcje
Posiekaj nasiona i trochę miąższu z cukinii i rezerwy w małej misce.
Szczotkować Na Zewnątrz muszli cukinii z 1 łyżeczką oleju i umieścić na blasze do pieczenia. Piecz przez 15 minut. Posiekać zarezerwowany miąższ cukinii i odstawić.W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać 1 łyżkę oleju i bakłażana i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bakłażan będzie miękki, około 10 minut (dodać 24 łyżki wody, jeśli patelnia będzie zbyt sucha). Wymieszać czosnek i filety anchois i gotować, mieszając, przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miąższem cukinii, kaparami, szczypiorkiem, natką pietruszki, sokiem z cytryny i bułką tartą. Doprawić do smaku solą.Miarkę napełniamy skorupkami cukinii, następnie skropimy pozostałymi 2 łyżeczkami oleju. Pieczeń do złotego, 15 minut więcej.
Podawać z cytrynowymi klinami.