Cape Ann Chowder
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cape Ann Chowder. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 776 kalorii, 14g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, sok z małży, małże i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jedwabne tofu, możesz śledzić to danie główne z Jedwabny Mus Czekoladowy Tofu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Spróbuj Cape Cod Clam Chowder, Cape Anne Chowder, oraz Cape Mudge Halibut Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu, połączyć małże i ich sok, i dodatkowy sok z małży. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Cebulę i tymianek ugotować na maśle, aż cebula będzie miękka.
Ubić mąkę na raz, aby utworzyć pastę, gotować od 1 do 2 minut więcej.
Ubij w mieszance Małży. Wymieszać ziemniaki, zmniejszyć ogień i dusić 15 do 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie. (W tym momencie zupę można schłodzić i przechowywać do późniejszego wykorzystania, jeśli jest to pożądane.)
Puree tofu w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wymieszać z zupą i podgrzać. Doprawić solą i pieprzem.