Cannoli Dyniowo-Karmelowe
Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, toffi bits, Pumpkin Pie spice, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 303 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Cannoli, Dyniowe Cannoli i gratisy, oraz Rożki Cannoli Wypełnione Dynią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat twarożek, cukier puder, dynia i pumpkin Pie przyprawy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać 2 łyżki czekolady, kawałki toffi i posiekane pekan.
W innej dużej misce ubijaj śmietanę mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć mieszankę twarogu na bitą śmietanę. Jeśli nie porcja cannoli natychmiast, przechowywać w lodówce napełniania do czasu serwowania.
Łyżka do napełniania dużej plastikowej torebki; worek uszczelniający.
Odciąć 1 dolny róg torby. Napełnianie rur do każdej powłoki cannoli.
Końcówki posypać dodatkowymi kawałkami czekolady, bitami toffi lub orzechami pekan.
Aby służyć, miejsce wypełnione cannoli na talerzach do serwowania.
Skropić polewą karmelową; dekorować bitą śmietaną.