Cannoli di Ricotta

Cannoli di Ricotta
Cannoli di Ricotta wymaga mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 2516 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, małe czekoladowe chipsy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli di Ricotta, oraz Cannoli z kremową ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cynamon, cukier i kakao w proszku i pokroić w maśle za pomocą 2 noży lub noża do ciast, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj Marsala i kształt ciasta w kulkę. Owinąć ciasto w plastik i przechowywać w lodówce. W garnku 3 1/2-quart, podgrzać olej rzepakowy do 350 stopni F. w misce do mieszania, wymieszać ricotta, cukier, wanilia, skórka pomarańczowa i chipsy czekoladowe, aż dobrze wymieszane. Łyżkę do torebki z otwartą końcówką i umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Ser RicottaSer Ricotta
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
CukierCukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
GarnekGarnek
3
Wyjąć ciasto z lodówki i podzielić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Zwiń jeden kawałek na płaskiej powierzchni za pomocą wałka do ciasta do grubości 1/16 cala. Za pomocą foremki do ciastek wyciąć 4-calowe okręgi z ciasta. Za pomocą wałka do ciasta zawinąć każdy okrąg w owal i owinąć każdy owal wzdłuż wokół metalowej formy, uszczelniając krawędzie białkami jaj. Flare krawędzie otworzyć palcami. Delikatnie upuść skorupy cannoli do gorącego oleju i smażyć, aż ciemny złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle CannoliMuszle Cannoli
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i pozostawić do odsączenia na papierowych ręcznikach. Gdy cannoli są wystarczająco fajne, aby dotknąć, przekręć formy z dala od muszli. Muszle mogą być wykonane z jednodniowym wyprzedzeniem i pozostawione do odpoczynku, niewypełnione i odkryte. Aby zakończyć cannoli, studzimy krem ricotta, kurzymy cukrem pudrem i podajemy.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KremKrem
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
W rondlu 2 quart, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cały cukier jest rozpuszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz skórkę i wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Usuń skórkę, spłucz zimną wodą i powtórz proces jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Blanszowaną skórkę umieścić w rondlu i polać syropem na skórkę, dodając dodatkowy cal, aby pokryć skórkę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż skórka jest przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia i ostudzić.
11
Odcedzić syrop i ułożyć skórkę na stojaku chłodzącym. Wrzucić cukier i przechowywać w szczelnym pojemniku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn