Cannoli Cupcakes

Cannoli Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek Cannoli. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 589 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 311 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz śmietanę, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cannoli Cupcakes, Cannoli Cupcakes, oraz Cannoli Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: rozgrzej Piec konwekcyjny do 325 stopni F. Linia 24 regularne Patelnie cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Mąkę, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce. W mikserze stojącym, śmietanę z cukrem i masłem na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, od 4 do 8 minut. Powoli dodawać jajka po kolei, skrobając miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Do miksera dodaj ekstrakt waniliowy i olejek pomarańczowy. Na małej prędkości, stopniowo na przemian dodając mieszaninę mąki i mleka, zaczynając i kończąc na suchych składników, i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Gdy mieszanina jest gładka, podziel ciasto równomiernie na przygotowane wkładki do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
5
Piec, aż lekko rumiane i całkowicie gotowane przez, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Do nadzienia: dużą drewnianą lub metalową łyżką wymieszać ricottę, cukier cukierniczy, czekoladę i skórkę pomarańczową w średniej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieść czekoladę w średniej, żaroodpornej misce. W małym rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia ciężką śmietanę i cukier, zapewniając całkowite rozpuszczenie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać śmietanę i mieszaninę cukru na czekoladę i odstawić 5 protokół. Stopniowo ubijać, aż będzie gładka. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
W przypadku kremu migdałowego: w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki ubijaj śmietanę, cukier i pastę migdałową, aż krem będzie wystarczająco jędrny, aby upiec babeczki, ale nie za sztywne i maślane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Wytnij mały otwór wielkości rdzenia jabłka w każdej babeczce i wypełnij kremem cannoli. Wymieszaj niewielką ilość ganache na całej powierzchni babeczki i zrób to samo z kremem migdałowym. Top z prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn