Przepis Candy Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jajek, neonowych barwników spożywczych, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananasowe babeczki z ganache z mlecznej czekolady i domowej roboty Cukierki ananasowe: szczęśliwe babeczki, Candy Bar Cupcakes, oraz Candy Corn Cupcakes podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić cukier, wodę, olej, jajka, ocet i wanilię do połączenia. W dużej misce połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny jaj, aż się zmieszają. Napełnij papierowe kubki na muffinki do połowy pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Miód Cytrusowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Do napełniania, w małej misce, ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki. Ubij jajko, sól i barwnik spożywczy. Złóż chipsy czekoladowe. Wpadnij do środka każdej babeczki.
Piec w 350 przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona do części ciasta cupcake wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.