Canadian Bacon Quiche

Canadian Bacon Quiche
Canadian Bacon Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, jajka, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać Skórki ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brie i Canadian Bacon Quiche, Canadian Bacon and Brie Quiche, oraz Canadian Bacon-and-Brie Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami pkg. w przypadku niewypełnionego ciasta z 1 skórką, za pomocą 9-calowej płytki ciasta natryskiwanej sprayem do gotowania. Ułóż kawałki sera szwajcarskiego równomiernie na dnie skorupy ciasta; top z boczkiem kanadyjskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jajka i mleko ubić trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Posypać cebulą i posiekanym serem; top z plasterkami pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Piec 15 min. Zmniejszyć ogień do 177°; kontynuować pieczenie 25 do 30 min. lub dopóki środek nie ustawi się, a góra jest lekko rumiana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić 10 min. przed cięciem na 6 klinów do serwowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn