Campbell ' s szpinak i Feta Mini-Calzones
Need a wegetariańska przystawka? Szpinak Campbell i Feta Mini Calzones może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 197 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, arkusze ciasta francuskiego, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Mini zapiekanki ze szpinakiem i fetą, Mini pieczona Frittata z fetą, szpinakiem, pieczoną czerwoną papryką i koperkiem, oraz Mini pieczona Frittata z czosnkowymi smażonymi pomidorami i szpinakiem, świeżą bazylią i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodać szpinak i gotować przez 3 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszać z serem i czarnym pieprzem.
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj arkusz ciasta na 12-calowy kwadrat.
Pokrój na 16 (3-calowych) kwadratów.
Umyj krawędzie kwadratów wodą.
Umieść około 1 łyżki mieszanki szpinaku na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto na nadzieniu, tworząc Trójkąty. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Nadziewane wypieki ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 minut lub aż wypieki będą złociste.
Wyjąć wypieki z blachy do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu na 10 protokół.