Caldo De Res (Zupa Wołowa)
Caldo De Res (zupa wołowa) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz kolendrę, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa wołowa (Caldo de Res), Los Barrios Caldo De Res (Zupa Wołowa), oraz Caldo de Res (meksykańska zupa wołowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na małym ogniu połączyć wołowinę, pomidor, ziemniaki, cebula, marchew, kapusta, czosnek, 5 łyżeczek kolendry, sól i kminek.
Dodać wodę do przykrycia i dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez kolejną godzinę bez pokrywki.
Podawać na gorąco. Tuż przed jedzeniem wyciśnij świeży sok z limonki do smaku i posyp pozostałą kolendrą.