Calamaretti alla Amalfitana
Calamaretti allan Amalfitanan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 876 kalorii, 99g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 13,57 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bazylia, kalmary dla niemowląt, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Dorsz Solny W Stylu Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, oraz Pastan Alla Ladd dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 cala do 14 cala saute patelni, podgrzewać razem olej, cebula i czosnek na średnim ogniu do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Dodaj bakłażana i gotować, aż tylko zmięknie.
Dodać pomidory i cytrynę i doprawić solą i pieprzem i gotować, aż się rozpadną, o 4 do 5 protokół.
Dodać kalmary, ponownie sezon, i gotować, aż tylko nieprzezroczyste, o 2 protokół na stronę.
Dodaj bazylii i wrzucić. Ułóż na talerzu i podawaj.