Cakespy: jak zrobić Pumpkin Pie Pops
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 196 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 436 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, dynię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cakespy: Domowe Pudding Pops, Cakespy: ciasto dyniowe w słoiku, oraz Cakespy: Ciasto Dyniowe W Cieście Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, sól i przyprawy w małej misce; odstawić.
Jajka ubić w osobnej dużej misce.
Wymieszać dynię i mieszankę cukru i przypraw do miski z ubitych jaj i dobrze wymieszać, aż w pełni połączone.
Stopniowo mieszaj w słodzonym skondensowanym mleku.
Ustaw mieszankę do napełniania ciasta na bok.
Rozwałkować jeden z unbaked Pie skorupy na dobrze mąki powierzchni, aż będzie około 9 cali średnicy, tak jak gdybyś był pieczenia pełnowymiarowe ciasto.
Lekko mąki górnej z walcowanej skórki, i za pomocą foremki do ciastek, foremki do ciastek, lub nawet przewrócone szkło lub słoik, wyciąć tyle kół lub rund, jak można. Możesz zebrać resztki i rozwałkować pozostałe ciasto, aby uzyskać jeszcze kilka wyciętych kawałków. Powtórz z drugą porcją ciasta.
Umieść pół ciasta okrągłe ciasto na dwóch arkuszach cookie, i naciśnij patyczki lizak do każdego z nich, upewniając się, że jest około 3/4 drogi w górę na okrągło. Przesuń rozmieszczenie swoich rund, aby pomieścić patyczki lizaka.
Po wciśnięciu patyczka lizaka do rundy, umieść małą łyżkę nadzienia do ciasta na środku każdej rundy, pozostawiając około pół cala wokół, aby umożliwić naciśnięcie górnej skórki po bokach.
Dodaj górną skorupę: delikatnie umieścić drugą rundę na wierzchu skorupy łyżką nadzienia i za pomocą widelca delikatnie przycisnąć zęby wokół boków, aby upewnić się, że ciasto jest uszczelnione i że nadzienie nie wycieka. Jeśli część wypełnienia wyjdzie podczas robienia tego, jest OK. Naciśnij zęby widelca na szczycie Pie pop raz lub dwa razy, aby umożliwić ucieczkę powietrza.
W razie potrzeby posmaruj wierzchołki ciastek umyciem jajecznym. Nie zrobiłem tego, ale wyszli dobrze.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść ciasto wyskakuje w piekarniku i zmniejszyć ogień do 177°.
Piec około 15 minut, lub do złotego na brzegach.