Cajun Rub
Przepis Cajun Rub może zaspokoić pragnienie kreolski w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako marynata. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, oraz Cajun Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki w małej misce. 2 funty drobiu, mięsa lub owoców morza zalać 1 łyżką oliwy z oliwek.
Posypać rub, naciskając delikatnie, aby pomóc przylegać do żywności. Gotować na lekko naoliwionym grillu do pożądanej doneness. Wskazówki: aby wzmocnić efekt rub, nałóż go na potrawy kilka godzin przed gotowaniem. Przechowywać w lodówce żywności, pokryte, aż gotowe do gotowania.Ponieważ przetarcia utrzymują się dobrze i są łatwe do wykonania (większość wymaga składników, które prawdopodobnie masz w spiżarni), warto je mieszać w podwójnych lub potrójnych partiach, aby mieć pod ręką posiłki w ostatniej chwili. Przechowywane w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu, pocierać pozostanie świeży przez okres do 1 miesiąca.Najlepiej z: skrzydełkami z kurczaka, Broilem londyńskim, polędwicą wieprzową, kotletami wieprzowymi, krewetkami i łososiem.