Cajun Crab Faszerowane Grzyby
Cajun Krab nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 89 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz przyprawy cajun, przyprawione bułki tartej, imitacja krabmeat, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Krabem, Pieczarki Faszerowane Krabami, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x5 cali.
Wymieszać ser śmietankowy, Colby - Monterey Jack ser, owoce morza przyprawy, Cajun przyprawy, sos paprykowy, i czosnek w proszku w misce do mieszania, aż będzie gładka. Wymieszać mięso krabowe i bułkę tartą, aż do równomiernego wymieszania. Łyżkę mieszanki serowej do kapsli grzybowych; umieścić je napełniania-side-up do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 7 protokół; ustawić piekarnik do pieczenia i pieczenia, aż szczyty są chrupiące i brązowe, o 3 protokół.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Torres Pazo das Bruxas Albarino z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.