Bułeczki Pomarańczowo-Owsiane Kandyzowane

Bułeczki Pomarańczowo-Owsiane Kandyzowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj kandyzowane bułeczki pomarańczowo-owsiane. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka proszku do pieczenia, soli, cukru turbinado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Spróbuj Kandyzowane Bułeczki Ze Skórką Pomarańczową, Kandyzowane Bułeczki Imbirowe, oraz Bułeczki z kremem żurawinowym z kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 i umieść stojak na środku. Na średniej patelni grzać owies na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż do złotego i pachnącego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przełożyć na talerz do całkowitego ostygnięcia.
3
W dużej misce Mąkę połączyć z cukrem granulowanym, proszkiem do pieczenia i solą. Używając 2 noży lub blendera do ciast, pokrój masło, aż kawałki będą wielkości małego groszku. Mieszamy z płatkami owsianymi i kandyzowaną skórką pomarańczową. Zrobić studnię w środku i wlać maślankę. Mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść ciasto na mąkę powierzchni i wkleić go w 8-calowy okrągły o grubości około 1/2 cala. Uszczypnij wszystkie pęknięcia wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Ciasto posmarować grubą śmietaną i posypać cukrem demerara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Pokroić okrągłą na 8 klinów i przenieść je do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Kandyzowane bułeczki owsiano-pomarańczowe piec przez około 25 minut lub do złotego koloru na górze i na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Przenieś bułeczki do drucianego stojaka, aby lekko ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Podawać z zmiękczonym masłem i marmoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
10
Make Ahead: bułeczki mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku na noc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn