Bułeczki kukurydziane, koper włoski i złote rodzynki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj mąki kukurydzianej, kopru włoskiego i złotych rodzynek. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, jajko, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Koper Włoski Złoty Placek Z Rodzynkami, Golden Raisin-Fennel Semolina Soda chleb z maślanką-masło pomarańczowe, oraz Złote Roladki Obiadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut.
Dodać rodzynki i 5 kolejnych składników (przez mąkę kukurydzianą), mieszając, aż powstanie sztywne ciasto. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj, aż będzie gładka i elastyczna (około 10 minut; ciasto będzie lepkie).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić 1 godzinę lub aż podwoi się rozmiar.
Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 16 (1 1/2 uncji) porcji. Pracując z jedną porcją ciasta na raz (przykryj pozostałe porcje ciasta, aby zapobiec wyschnięciu), zwiń każdą porcję w kulkę.
Umieścić kulki ciasta na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 30 minut lub aż kulki ciasta są podwojone w wielkości.
Odkryj ciasto. Delikatnie umyj jajko równomiernie na cieście.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż rolki są rumiane na dnie i dźwięk puste po naciśnięciu.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.