Bułeczki Brioche Z Cukrem Perłowym
Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 276 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę uniwersalną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cukier i przyprawy Brioche Buns (adaptacja z mąki Joanne Chang), Bułeczki Brioche, oraz Bułeczki Hamburgerowe Brioche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść drożdże i ciepłe mleko w misce miksera stojącego wyposażonego w haczyk do ciasta i wymieszaj, aby rozpuścić drożdże.
Dodaj wodę, mąkę, jajka, cukier i sól do miski i wymieszaj do połączenia.
Dodać masło kawałek po kawałku, pozwalając każdemu dodatkowi wchłonąć do ciasta przed dodaniem następnego. Dalej zagniataj ciasto na średniej prędkości, aż będzie gładkie i błyszczące, około 10 minut. Przykryć ciasto ręcznikiem kuchennym i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Punch ciasto w dół i uformować w kulkę. Ciasto przykryć folią i włożyć na noc do lodówki.
Lekko posmarować 2 blachy do pieczenia. Wyjmij ciasto z lodówki i podziel na 24 kawałki. Uformuj każdy kawałek w miejsce kulki równomiernie na przygotowanych blachach do pieczenia. Bułki przykryć ręcznikiem kuchennym i odstawić do podwojenia objętości, około 2 godzin.
Wyreguluj dwa stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Wierzch każdej bułki umyć jajkiem, a następnie posypać powierzchnię cukrem perłowym.
Piec do złotego, o 45 protokół, obracając przód do tyłu i góry do dołu w połowie drogi przez pieczenia.
Niech bułki ostudzić całkowicie przed podaniem.