Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasową

Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasową
Przepis hamburgery z tuńczykiem z glazurą ananasową jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 529 kalorii, 47g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rolek, ocet winny, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, Przyprawiony Tuńczyk Z Glazurą Ananasową, oraz Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok ananasowy, ocet, imbir, sos sojowy i brązowy cukier w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż objętość zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ketchup i gotować dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
3
Zdjąć z ognia i dodać sok z limonki i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1
Uformuj mocno mielonego tuńczyka na 4 okrągłe jednolite paszteciki o grubości około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
2
Umieść w lodówce na 30 minut. (Hamburgery muszą być bardzo zimne, aby utrzymać swój kształt podczas gotowania)
3
Posmaruj obie strony hamburgerów lekko glazurą ananasową i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu, aż do samego palenia. Gotować hamburgery, fastrygowanie często z glazury aż gotowane do pożądanej doneness
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn