Burgery z mozzarellą i Pesto szpinakowo-Rukolowym
Burgery z Mozzarellanem i Pesto szpinakowo-Rukolowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 647 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery z indyka z Pesto, rukolą i mozzarellą, Zdrowe hamburgery z kurczaka ze szpinakiem bazylia Pesto & Mozzarella, oraz Mozzarella, Pesto, Rukola I Parmezan Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak opłukać; krótko odcedzić, a następnie umieścić w dużej szklanej misce. Szpinak mikrofalowy, odsłonięty, na wysokiej tylko do zwiędnięcia, 1 do 1 1/2 minuty.
Odcedzić, a następnie wycisnąć jak najwięcej płynu.
Połącz czosnek, skórkę cytryny i zmiażdżony czerwony pieprz w procesorze; mieszaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Dodaj szpinak, 2 szklanki (zapakowane) rukola, orzeszki piniowe, i sok z cytryny; proces aż grube puree formy. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj olej w cienkim strumieniu i mieszaj, aż stanie się prawie gładki.
Przenieść pesto do małej miseczki; doprawić solą.
Do ahead: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Cover; chill.
Połącz mieloną wołowinę, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i 6 łyżek pesto szpinak-rukola w dużej misce; lekko wymieszać opuszkami palców lub widelcem tylko do momentu włączenia. Formuj mieszaninę mięsa na sześć pasztetów o grubości 3/4 cala.
Kłaść paszteciki na talerzu.
Do ahead: paszteciki wołowe można zrobić 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Grill hamburgery do pożądanej doneness, około 4 minut na stronie dla średnio rzadkie. Bułki grillować, pokroić w dół, tylko do lekko tosty, o 1 minutę. Buduj hamburgery z pesto, pasztecików, sera mozzarella, pomidorów i rukoli. Przykryć wierzch Koka.